GardenLiving, Viherpalvelu Greener ja Vihertaso yhdistyvät
Tiedotteet | 24.5.2022

GardenLiving, Viherpalvelu Greener ja Vihertaso yhdistyvät viheralan palveluyritykseksi, joka tarjoaa saman katon alta kaikki pihan suunnitteluun, rakentamiseen ja hoitamiseen liittyvät palvelut, tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Uusi kokonaisuus palvelee niin kuluttajia, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin kaikissa pihoihin ja vihersisustamiseen liittyvissä tarpeissa, kuten pihasuunnittelussa, viherrakentamisessa ja -sisustamisessa ja pihan hoidossa. Lisäksi yhtiöllä on oma kukka- ja puutarhamyymälä. Asiakkaita palvelee yli 100 ammattilaista, joilla on apunaan nykyaikaista asiakaspalveluteknologiaa.

Yhdistymisen myötä syntyvän uuden viheralan toimijan tavoitteena on tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, jota on aikaisemmin ollut toimialan pirstaleisuudesta johtuen vaikea saada.

Pihojen hoito siirtyy ammattilaisten käsiin

Kiinnostus pihanhoitopalveluita kohtaan on kasvanut viime vuosina, kun pihojen kuntoon ja viihtyisyyteen on alettu panostaa yhä enemmän. Kiinnostuksen kasvu pihanhoitopalveluita kohtaan näkyy GardenLivingin ja Vihertason ja Viherpalvelu Greenerin hoitosopimusasiakkaiden määrässä. Molempien yritysten hoitosopimusten määrä on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja esimerkiksi Greenerissä hoitosopimusten myynti kasvoi 69 prosenttia vuodesta 2020 vuoteen 2021.

Myöskään taloyhtiöt ja yritysasiakkaat eivät näe enää pihanhoitopalveluita pelkkänä lisäkuluna vaan ovat oivaltaneet, että pihojen säännöllinen hoito tulee halvemmaksi kuin hoitamatta jättäminen.

Viherpalvelu Greener, GardenLiving ja Vihertaso jatkavat asiakkaidensa palvelemista, kehittäen nykyisten ja tulevien asiakkaidensa vihreämpää tulevaisuutta. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihtotavoite vuodelle 2022 on noin 9 miljoonaa euroa.