Maarakentamisen työpäällikkö
Avoimet työpaikat | 22.10.2020

Maarakentamisen työpäällikkö

Etsimme joukkoomme maarakentamisen työpäällikköä pihasaneeraushankkeisiin viherkaudelle 2021. Päätehtäväsi on projektien läpiviennin koordinointi tarjouslaskennasta alkaen. Vastuullesi kuuluu työmaiden valvonta ja asiakastyö. Työmaiden valvontaan kuuluu mm. aikataulujen, talouden ja laadun valvonta sekä hankintojen suunnittelu  ja tekeminen. Asiakastyöhön kuuluu mm. urakoiden laskenta, asiakasviestintä, työmaan palaverit sekä sopimusten ja muutostöiden hallinta.

Tällaista henkilöä etsimme

Etsimme vastuuntuntoista henkilöä, joka tulee erinomaisesti toimeen asiakkaiden kanssa. Olet kannustava esimies, joka tukee omaa porukkaa arjessa ja jolla pysyy langat käsissä. Olet määrätietoinen ja haluat johtaa projektin menestyksekkäästi maaliin. Ymmärrät laajoja kokonaisuuksia ja rakentamisen prosessia, jotta projekti pysyy hallinnassa ja tarjouslaskenta osuu maaliin. Tunnet maanalaiset rakenteet, ymmärrät LVI-asioita ja hallitset pihasaneerausten riskit.

Yrityksen kuvaus
Vihertaso on Suomen johtavia viherrakennusyrityksiä. Meillä on 35 vuoden ja yli tuhannen kohteen kokemus. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kunnat, kaupungit ja taloyhtiöt. Osana Vihertasoa toimii Viherpalvelu Greener, joka keskittyy viheralueiden hoitamiseen, kunnostustöihin ja kausikukkien toimitukseen.
Liikevaihtomme 2020 on noin 5 M€. Kauden ollessa kuumimmillaan meillä on n. 80 työntekijää.Meillä hommat sujuu: Olemme luotettava ja turvallinen työnantaja. Olemme taloudellisesti vakaa työnantaja, joka hoitaa työnantajavelvoitteet hyvin. Yrityksestämme löytyy vahvaa osaamista viherrakentamisen uudistyömaiden sekä muiden vihertöiden saralta, joten pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa joukkoa.
Hakijalta odotamme seuraavia asioita:

• Maarakennusinsinöörin tutkinto tai muu soveltuva tutkinto
• Useamman vuoden kokemus viherrakentamisesta ja maarakentamisesta
• Kokonaisuuksien ymmärtäminen, aikatauluttaminen ja koordinointikyky
• Erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja tiimityötaidot
• Rakentamisen prosessin ymmärtäminen
• Saneerausten tarjouslaskennan osaaminen ja riskienhallinnan ymmärrys
• Hyvä suomen kielen taito
• Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy KVV-pätevyys

Lisätietoja:

Hanna-Kaisa Javanainen
Toimitusjohtaja
050 486 8492
hanna-kaisa.javanainen@vihertaso.fi

 

Hae nyt oheisella lomakkeella!