Uusi toimitusjohtaja Vihertasolle
Tiedotteet | 3.3.2019

Vihertaso Oy on yli 30 toimintavuotenaan rakentanut n. 1100 eri tyyppistä viherrakennuskohdetta pääosin Uudellamaalla. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kunnat, kaupungit ja isännöitsijätoimistot. Toimintamme lähtökohta on pitkäjänteinen ja asiakastyytyväisyyteen perustuva toimintatapa.

Haluamme toimintamme jatkuvan tulevaisuudessa entistäkin sujuvampana ja jatkaa alan edelläkävijänä. Siksi Vihertaso Oy on vahvistanut niin omistuspohjaansa kuin organisaatiotaankin.

Vihertaso Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 13.3.2019 alkaen Hanna-Kaisa Javanainen. Hanna-Kaisa on hakenut oppinsa Aalto-yliopiston tuotantotalouden osastolta ja tehnyt työuransa Skanskalla ja sitä ennen Nokialla.

“On hienoa lähteä tekemään työtä yhdessä Esan kanssa, jolla on valtava kokemus alalta ja halu tehdä laadukasta jälkeä. Pääsen soveltamaan kokemuksiani ja osaamistani prosessien ja asiakaskokemuksen kehittämisestä viheralaan“, kuvailee Hanna-Kaisa Javanainen, tuleva toimitusjohtaja, odotuksiaan.

Operatiivisena johtajana jatkaa Esa Lahtinen, joka on yli 30 vuotta johtanut Vihertason tuloksellista toimintaa. Esan vastuualueisiin kuuluu jatkossakin urakkalaskenta ja työkohteiden laadunvalvonta.

“Olemme aina olleet tunnettuja sovitussa aikataulussa tehdystä laadukkaasta työstä. Hanna-Kaisan mukaan tulo mahdollistaa laadukkaitten toimitusten lisäksi yrityksen samanaikaisen eteenpäin viemisen”, kertoo Esa Lahtinen, yrityksen perustaja ja operatiivinen johtaja.

Helmikuussa toteutetulla yrityskaupalla Vihertaso Oy:n pääomistajaksi on tullut JATKAJA-yhtiö. Hanna-Kaisa Javanainen ja Esa Lahtinen jatkavat vähemmistöosakkaina yhtiössä. JATKAJA tuo Vihertasoon osaamisensa modernista kasvuyrittämisestä sekä digitalisoinnin hyödyntämisestä sisäisessä toiminnassa ja asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Tavoitteemme on tulevaisuudessa entisestäänkin parantaa ja monipuolistaa palveluntarjontaamme viherrakentamisen eri osa-alueilla.

Vihertaso Oy on vuonna 1983 perustettu viherrakentamisen hankkeita toteuttava yritys. Toteutettuja hankkeita on jo yli 1000. Yrityksen asiakkaita ovat rakennusliikkeet, kunnat, kaupungit ja isännöitsijätoimistot. Vuosittainen liikevaihto on noin 1,5 milj. euroa.

JATKAJA on kehitys- ja sijoitusyhtiö, joka mahdollistaa yrittäjävetoisen jatkuvuuden pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. JATKAJA osallistuu aktiivisesti yritysten jatkokehittämiseen ja sijoittaa pitkäjänteisesti. JATKAJAlla on mittava kokemus kasvuyrittämisestä, kansainvälistämisestä, uudistamisesta ja digitalisaatiosta.

Lisätietoja tarjoaa:

Esa Lahtinen
Operatiivinen johtaja
Puh. 0400 482 274
Email. esa.lahtinen@vihertaso.inet.fi

Hanna-Kaisa Javanainen
Toimitusjohtaja
Puh. 050 486 8492
Email. hanna-kaisa.javanainen@vihertaso.fi

Mathias Calonius
Hallituksen puheenjohtaja
Puh. 0500 424 090
Email. mathias.calonius@jatkaja.fi