Vihertason ja Viherpalvelu Greenerin työpäälliköt saivat ansaittua tunnustusta
Tiedotteet | 17.12.2020

Vihertason ja Viherpalvelu Greenerin työpäälliköt saivat ansaittua tunnustusta!

Vihertason työpäällikkö Tommi Niironen valittiin vuoden suomalaiseksi ympäristörakentajaksi

Kekkilä ja VYRA ry valitsivat Tommi Niirosen vuoden suomalaiseksi ympäristörakentajaksi.
Tommi on työskennellyt Vihertasossa 10 vuotta ja hän omaa laaja-alaista osaamista ja kokemusta viher- ja ympäristörakentamisesta. Tommi on tunnettu vastuullisesta työotteesta sekä tinkimättömästä laadusta. Hän vie aina projektit laadukkaasti alusta loppuun. Tommin työskentelytapa hyvän työympäristön rakentajana on esimerkillistä. Hän on aina valmis tukemaan muita ja jakamaan laajaa osaamistaan.
Vuoden ympäristörakentaja valitaan VYRA:n työntekijöiden ehdottamien jäsenyritysten joukosta.

Viherpalvelu Greenerin työpäällikkö Saija Kohvakka palkittiin alkuvuodesta 2020 Viheralueiden kunnossapidon työnjohtaja 2020 -kunniakirjalla

J-Trading Oy myönsi alkuvuodesta Viheralueiden kunnossapidon työnjohtaja 2020 -kunniakirjan Saija Kohvakalle. Saija aloitti Greenerillä 2014, kun se perustettiin, ja hän on jo useamman vuoden toiminut Greener Uudenmaan vetäjänä. Asiakkaat tuntevat Saijan ammattilaisena, joka osaa ehdottaa asiakaskohteen ominaisuuksiin sopivia ratkaisuja. Hän huolehtii siitä, että asiakkaille annetut lupaukset pidetään, sekä tarpeisiin vastataan joustavasti ja jämäkästi. Esimiehenä Saija hoitaa muuttuvat ja yllättävätkin tilanteet raudanlujalla ja rauhallisella otteella. Hän pitää pakan koossa kiireenkin keskellä.


Onnittelut molemmille viheralan rautaisille ammattilaisille!